Gastronomisch genieten bij ‘t Havenmantsje in Harlingen

Julia Veenstra Lifestyle Reactie plaatsen

Zin om weer eens uit eten te gaan maar niet naar het standaard restaurant op de hoek? Dan heb ik een geweldige plek voor je ontdekt. Afgelopen weekend heb ik ontzettend genoten van een culinair 5-gangen diner bij ‘t Havenmantsje in Harlingen. Een prachtig restaurant in het centrum van Harlingen, tegenover de Rederij Doeksen. Social Deal heeft nu een actie …

Een bijzondere overnachting in Metslawier bij Binneninn

Julia Veenstra Lifestyle Reactie plaatsen

Genieten met je gezinnetje op een bijzondere plek. Ik hou er erg van om met mijn kindjes er op uit te gaan. Leuke daguitjes, minivakanties en wat we allemaal nog meer kunnen bedenken. Ergens overnachten lukt niet altijd omdat we gebonden zijn aan de schooldagen en ik op zaterdag ook werk maar heel soms hebben we mazzel. We werden uitgenodigd …